11 Mayıs 2012 Cuma

Kahramanıymışım :))

Uykusuz bir gecenin ardından ,Cuma öğlene kadar kızımlaydım :) Rüya gece bir uyandı mı tekrar uyumak bilmez..Dün gecede öyle oldu,uyandı ve her türlü uyutma yöntemlerini denememe rağmen uykuya dalamadı..Sabah gözlerim açılmadı, öğlene kadar izinliydim..Cuma günü sabah saatlerinde kızımla olmak ne güzelmiş..Ne güzel gülümsedi sabah uyandığında yanında beni görünce.:)) Bolca sarıldı,öptü..Hep kucak kucağa geçirdik zamanımızı..Bugün tatil değil diye anlattım ona,gece uyuyamadık o yüzden işe gitmedim,birazdan baban gelecek seni babaannene götürecek dedim.Ağladı,gitmek istemiyorum dedi..Ben seninle kalacam anne, şaka mı söylüyorsun dedi..Merak etme dedim yarın tatil,iki gün birlikteyiz :)) Zor ikna ettim..Bir de geldi sarıldı öptü beni, sen benim birtanemsin dedi..SEN BENİM KAHRAMANIMSIN...Kalakaldım öylece,mutluluk,hüzün,sevgi...karmakarışık duygular yaşadım bir an..Ben de sarıldım sıkıca..Ah annelik güzel annelik..tarifsiz annelik...Lay lay lom çok mutluyum bugün yani...Akşam olsa kızıma kavuşsam..Herkese iyi haftasonları :)))



8 yorum:

  1. Bu kızlar varya anne babaları mest edip kaçıyolar.... Biz onların kahramanıyız ah bir de bilseler bizdeki yerlerini. Rabbim her bir çocuğu anne babasına bağışlasın İnşallah. Annelik bu dünyadaki ennn güzel şey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin :)Aynen öyle canım :) Bir kelimesiyle ben hala bulutlardayım :)) Duru Hanım'ı öperim..sevgiler..

      Sil
  2. Aman Ya Rabbi... tatlı dillerini sevsinler:)
    Maşallah...
    Kahraman anneye de sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Öyle tatlı dillidir :)Teşekkür ederim canım..Benden de sana kocaman sevgiler :))

      Sil
  3. bende bir şey olsa ne bileyim sokağa çıkma yasağı gelse, çok kar yağsa yollar kapansa işe gitmesemde kızımın yanında kalsam diye çok dua ediyorum.. ama olmuyor işte.. o evde ben burda.. yazık bize ya..

    YanıtlaSil
  4. :(( Bazen evde çocuğuyla zaman geçiren anneleri kıskanıyorum,her anını yaşadıklarını yaptıklarını duyarak değil,görerek büyüten anneleri..Bence de yazık Sevgi'cim..

    YanıtlaSil
  5. varya masallah nasıl sozler oyle masallah ama...bende evde olmayı ısterdım :(

    YanıtlaSil
  6. :)) Bence de çok güzel sözler :) Çalışan anne olmak zor :(

    YanıtlaSil