8 Mayıs 2012 Salı

Düğün' e doğru..

Malum Haziran'da kız kardeşimi evlendiriyoruz..Annemle kardeşim Alanya'da Ece'min evini yerleştiriyorlar..Ben de hem kendimi hem de Rüya'yı kınaya ve düğünlere hazırlıyorum..Düğünlere diyorum çünkü önce Tarsus'ta 1 hafta sonra Antalya'da düğünümüz var :) Uzağa gidince öyle oluyor işte..Kınayı evde kendi aramızda yapalım dedi kardeşim..Alışverişe tek başıma gittim,iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım..Çünkü yanında sana fikir veren kimse olmayınca,çeşit de çok olunca karar veremiyorsun :( Ancak kına için de düğün için de elbiselerimi seçtim,çook beğendim :ben ))..Çünkü bir tane kardeşim var, tamam kuzen çoktur bizde..ama insan bu kadar yakını evlenince daha bir panik yapıyor..Onun için de kendin için de en güzeli olsun istiyorsun :)
Ayakkabı da tamam :) Kuzucuğun kınada giyeceği elbise de tamam..Ancak bir türlü düğünde giydireceğim gönlüme göre bir gelinlik bulamadım :(  Hala arıyorum..Onun gelinliği ve ayakkabısı da bulununca büyük bir yük kalkacak omzumdan..Kocacım için hava hoş, 2,3 mağaza gezer beğenir.Elbiseleri şimdi paylaşmıyorum,üzerimizde görülsün önce :))

Bir de hem düğüne hem yaza doğru ilerlerken birkaç kilo vereyim diyorum olmuyor :))) Bir Dukan Diyetidir gidiyor..Etrafımdaki herkes de takır takır kilo veriyor :)) Ben 2 kiloyu zor veriyorum,ciddi kilo problemim olsa ne olurdu bilmem ...Şu benim tatlıya olan aşkım olmasa..hele de akşamları çayın yanında birazcık kek,çikolata,kurabiye yemeyi bir bıraksam..



                                     Biraz Rüya'ya gerisi annesine :)))


Maalesef sabah 8 akşam 6 masa başı işim olunca tüm yediklerimiz kiloya dönüşüyor..Yine de elimden geldiğince dikkat ediyorum ama tatlısız olmaz :))))


Şimdi şu künefe gelir de yenmez mi ??? Hadi hatrı kalırsa,ya da arkamdan ağlarsa :))) Her ne kadar memleketimin künefesine benzemese de silip süpürülür ....Ne diyelim hepimize bol şekerli,tatlı mı tatlı ,keyifli günler :))))

14 yorum:

  1. Şimdi soruyorum o künefeyi yiyemedikten sonra nasıl tatlı bir gün geçireyim.
    Gelinlik için varsa yakınlarınızda Zeyland'a bakın isterseniz. Haftasonu orada çok şirin gelinlikler gözüme takıldı ama incelemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi ya ??? Tüm gün yemediğim künefe aklımda kalır valla :) Zeyland bizim buralarda yok ama yine de araştıracam canım..sevgiler..

      Sil
  2. Allah tamamına erdirsin. Benim de erkek kardeşim haziranda evleniyor, aynı koşturmaca bizde de var. ablayız ya, görümceyiz ya, düğün sahibiyiz ya daha bi özen gerekiyor. Dediğin gibi kınası ayrı düğünü ayrı, e bir de evdeki bayan tek sen olmayınca alla bize kolaylık versin :))) valla Öykücüğün kıyafetlerini kendimden daha çok araştırıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi ? Şimdiden hayırlı olsun :) o kadar güzel ama bir o kadar telaşlı günler :) Bir de miniklerin cicileri var :)) Size de kolay gelsin canım :)

      Sil
  3. tatlı konusunda aynı fikirdeyim.olmuyor ben bir tatlı delisiyim.yalnız kilolar alıp başını gidince yediklerimi azaltamadım bari çayımın şekerini atmayayım dedim.2 aydır şekersiz çay içiyorum 1buçuk kilo gitti.bilmem ondanmı ama alışıyorum şekersiz çaya.dene istersen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tesadüf şu an çay içiyorum :) uzun yıllardır çayıma,kahveme şeker atmam..bir de bunlarda şeker olsa ne olurdu bilmem :)) sevgiler..

      Sil
  4. Blogunuza yeni uğraşım ve takibe aldım. ;) Bloger annesiyim sizi de bloguma beklerim.
    Antalya güzeldir. Hayırlı olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)) Evet Antalya güzel :) Teşekkür ederiz..

      Sil
  5. Süreyyacığım aynı dert bende de var. Herşeye hayır derim ama tatlıya bir türlü hayır diyemiyorum. Tam diyete başaladım diyorum ama Defne tatlı isteyince onadan önce ben yiyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Hiç olmassa çantamda mutlaka küçük çikolatalardan bulundururum :) Canım çok tatlı isteyince atarım ağzıma :)) sevgiler canım..Defne'yi öpüyorum :)

      Sil
  6. Allah tamamına erdirsin. Kardeş düğünü olunca malum 100 kat daha telaşlı oluyor bu işler :) Tecrübeyle sabit.. Ama Rüya'nında seninde çok güzel olacağınıza eminim.. Kıyafetlerinizi çok merak ettim.. Güle güle giyin diyim şimdiden.. Tatlı olayında şekerli-şuruplu tatlılar haricinde hepsine okey derim :).. Keşke o nutella ile hiç tanışmasaydık :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım,tatlı telaşlar bunlar..İnsan bir panik yapıyor hiç sorma :)) Hem Rüya hem kendi adıma güzel olmak için çok uğraşıyorum :)) Resimleri koyacam mutlaka..Nutella mı :))) Ah Ah :)) Ada'yı öpüyorum..

      Sil
  7. umarım o künefeyi yememişsindir:)

    YanıtlaSil