7 Mayıs 2012 Pazartesi

3'e 3 kala..

3 yaşını doldurmana 3 ay kaldı papatyacım :)) Neler yapıyorum ben bu aralar anne dersen,bazen inanılmaz sakin bazen "annelik sabrını "dahi zorlayan işler yapıyorsun..2 yaş sendromu da neymiş,biz yaşamadık derken neredeyse 1,5 aydır ciddi anlamda sendromdayız :)) Çok hırçın,istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışan,inatçı,söz den anlamayan,huysuz bir tavır sergiliyorsun kuzucum..Seninle 1 dakika ilgilenmeyim ya dolap çekmece boşaltıyorsun,ya suları boşaltıyorsun,ya tuzluğu salonun ortasına boşaltıyorsun...işte böyle sürüp gidiyor..Çocuktur normaldir diyorum bazılarına lakin bazı davranışlarına anlam veremiyorum..Üzüyorsun beni bu aralar yani kızım,istediğin birşeyi yapmayınca "seni sevmiyorum anne" diyorsun hemen..Hep kulak arkası ediyorum ama içim sızlıyor..inan..




Neyse geçelim olumsuzlukları..Artık her anlamda büyüdüğünü hissettiriyorsun bana,hoşçakal dışında sözleyemediğin kelime neredeyse yok ona da "hoşkalay" diyorsun.Tuvaletini kendin klozete yapabiliyorsun ..Tabii ben yalnız bırakmıyorum..Her ne kadar yemekte hala problemli de olsak yemeklerini kendin yiyorsun artık benim yedirmemi istemiyorsun..Uyurken kucak kucağa sarılarak uyuyoruz,bazen kucağımda sallamamı istiyorsun :)) Geceleri nadiren uykusuzluk çekiyoruz ..Üstünü başını,çorabını,ayakkabını kendin çıkartıp giyebiliyorsun..Nereye gidersek gidelim evde dahi olsak kıyafetlerini sen seçiyorsun..Verdiğin cevaplarla,olaylara bakış açınla bizi hala çok şaşırtıyorsun..Gezelicek,gidilecek yerlere sen karar veriyorsun....



Geçen zamana hem seviniyorum hem de bu kadar hızlı geçtiği için üzülüyorum ..Seninle birlikte geçirdiğimiz tüm zamanların iyi ya da kötü tadını çıkartıyorum birtanemmm..Seni gönderene binlerce kez şükürler ediyorum..Bundan sonraki aylarımızı,yıllarımızı merakla bekliyorum :))))

6 yorum:

  1. her ayın belli güzellikleri belli zorlukları var. Sağlıklı olsunlar yeter. Öpüyoruz ikinizi de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle valla,her ay farklı geçiyor :) Sağlıklı olsunlar da..biz de öpüyoruz..

      Sil
  2. Muhakkak bir dönem ve geçecektir ama benim okurken gözüm korktu bile. Umarım siz en kısa zamanda bu dönemi atlatır bizde hiç girmeyiz bunlara.
    Gelişimine de Kocaman bir Maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :)Bence de umarım hiç yaşamazsınız bunları çünkü bazen kördüğüm oluyor herşey..sevgiler..

      Sil
  3. Aynı dönemlerden bizde geçtik. En çok koyanda "seni sevmiyorum" sözüydü. Neyse ki bir kaç ay sonra değişiyor. Geçici bir süreç. Süreyyacığım sen olumlu yanlarını görüp tadını çıkar. :))

    YanıtlaSil
  4. Öyle yapmaya çalışıyorum canım,umarım geçici bir dönemdir..sevgiler..

    YanıtlaSil