31 Ağustos 2012 Cuma

TATİL NOTLARI-1 (ÇAMLIYAYLA)


Dikkat !!! Bu ve bundan sonraki birkaç post bol resimli az ama öz anlatımlı olacaktır :))
İlk defa bu kadar uzak kaldık bloğumla,çok oldu yazmayalı,bloglarınızı okumayalı hele ki yorumlara bile cevap veremedim..Telafi edecem en kısa zamanda, Pazar akşamı döndük aslında evimize,ama hem evdeki işler hem de iş yerindeki yoğunluk bitmedi,yavaş yavaş toparlıyorum..
Gelelim 1 haftalık şeker tadında bal gibi tatilimize :))) İlk gün yaylamıza gittik bir gece kaldık,halamlar,kuzenler,Alanya'dan gelen kardeşim,eşi, :))) annem,babam,babaannem,dedem...Mis gibi hava,güzelim yemekler,canlarla sohbet...tadına doyulmaz gülüşmeler..Şükrettim yine..Memleketimde,sevdiklerim yanımda...missss :))
Buyrun Çamlıyayla fotoğraflarımıza :))







Hasan Dedesiyle pek mutluydu kuzucuk,bahçemizde çok eğlendi :) Bir de çocukluk salıncaklarımız var bizim,şimdi salıncakta kızımı görmek duygulandırdı hem de çok mutlu etti beni :)


Çıkardı çoraplarını minik kuş ,giyindi terlikleri ,aldı eline hortumu başladı bahçemizi sulamaya :) Her yıl daha da güzelleşen ve ödüllü olan bahçemizin mimarı Hasan Büyük babam ellerine emeklerine sağlık :)


Enfes yemekler yedik,o ayrı bir postta :) Eskiden olduğu gibi cümbür cemaat bir arada,şarkılar söyleyerek yedik yemeğimizi..Deniz'im ve Nil'im..teşekkürler Rüya'ya gösterdiğiniz büyük sabır için :))


                      Rüya'm müthiş ilgiden ve sevgiden çoook mesuttu :)) aynı benim gibi :))


Avukat Hanım evde kuzeninin kızına bakarken :)))



Çocukluğumuza döndük hepimiz biz de doyasıya sallanmayı özlemişiz ne de olsa..





Rüya'nın hayal olan öğleden sonra uykusu için yapılan eşsiz çabalar ..düşülen haller :)) Bakınız alttaki resim :)))


          Bahçedeki salıncak boşsa anladık ki Rüya terastaki salıncakta :)) Üzerindeki kırmızı beyaz şal benim bebeklik şalım..Saklarlar babaannemle halam..canlarım..hem duygulandım hem sevindim yine :)) Şimdi kızımın üzerini örtüyoruz ne mutlu :))



Yazmaya,anlatmaya,yaşamaya doyulmaz benim kocaman ailem ,mis kokulu yeşiller içinde memleketim...
Bundan sonraki post " yöresel yemeklerimiz" ..Herkese iyi hafta sonları :))

10 yorum:

  1. Bayıldım doğasına,yeşilliğine.Maşallah ikinizde çok şanslısınız böyle güzel ve geniş bir ailenin evlatları olduğunuz için:)Yemek yediğiniz o kocaman masaya bayıldım,herkes ne kadar sıcak ve içten bakıyor.Çook güzel şeyler bunlar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım bence de çok şanslıyız :) O yüzden hep çok özlüyorum oraları :) Ben olmasam bile her zaman bekleriz yolunuz düşerse :)

      Sil
  2. Allahım ne güzel bir bahçe öğle. Ba-yıl-dım. Hele ilk resimdeki manzara SÜPEEEEERRRR.... Bu kadar güzelliğin içinde tatil nasıl kötü geçebilirki. Her anınıza koman bir Maşallah.... Bu kadar güzelliği ardında bırakmak çok zor olmalı:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zor oluyor çok :( 8 senedir alışamadım gurbetliğe ...Çok teşekkür ederiz canım :) Ben olmasam bile her zaman bekleriz yolunuz düşerse :)

      Sil
  3. Bu güzelliği, doğayı, yeşilliği bırakıp sen nasıl ayrılabildin oradan:)Tek kelime ile harika..Çok şanslısın canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Teşkkür ederim canım..Bana kalsa 1 dakika gelmem ama şartlar..Umarım bir gün oradan ayrılmak zorunda kalmayacağım günler gelir :)

      Sil
  4. Süreyya.. o nasıl güzel bir bahçe öylee:)
    Özlenmiyecek gibi değil. Rüya adına da çok sevindim. Bol bol eğlenmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babaannem de büyükbabam da çok severler çiçekleri,meyve sebze de yetiştirirler..Ödül aldı bu bahçe :))

      Sil
  5. :))) borayı ne güzel sallamış öylee ama bora uyudu rüya uyumazz :)))

    YanıtlaSil