23 Kasım 2012 Cuma

SİZ DE OLSANIZ DA BİRLİKTE YESEK :)

Ben boşuna yazmadım di mi "RÜYA'DALAR İYİ Kİ VARLAR" diye..İşte canım arkadaşlarım iyi ki varsınız..Sevgili Etka'nın tatlı annesi  yorumuyla  beni ve diğer arkadaşları aydınlattığın için tekrar buradan da teşekkürler :) ve sevgili iş yerimdeki bana yardımcı olan bilgi işlemci arkadaşa da teşekkürler..Yalnız bu geçici bir çözüm olacak gibi geliyor bana acaba ücretli nasıl kullanılıyor ? Bir de anlamadığım ben 1,5 senedir yazıyorum peki yıllardır yazan fotoğraf ekleyen nasıl ekliyor ? Yok ben bloğumu bırakamam o kadar emek veriyorum,yeni arkadaşlarım oldu burada..Bundan sonra sevgili Ayça'nın da yazdığı gibi fotoğrafları da küçültmek için uğraşacam..Böyle daha karmaşık oldu , ama oldu mu oldu, tekrar teşekkürler hepinize..
İşte tam bu resimleri yayınlayacaktım ki kota doldu mesajı geldi..Bunlar da bizim kışlık hazırlıklarımız, daha domates salçamız filan da var amaaaa artık cimriyim fotoğraf konusunda :)) bu kadar yeter :))
Aşağıdakiler Tarsus'tan getirdiğim reçeller,incir reçeli,çilek reçli,kızılcık reçeli ve ahududu reçeli..Arkası da resim gibi çıkmış ama bizim lojmanımızın bahçesi ..


Mantılar da hazır poşetlere konuldu derin dondurucuya atıldı..


Bunlar kayın validemin emekleri turşular ve çilek reçeli , çilek reçelini çok severim ben anlaşılıyor değil mi :)


Aşağıdakiler de domates konservelerimiz yine üşenmedim Tarsus'tan getirdim..



Önemli olan ne biliyor musunuz bunları ya da başkalarını huzur ve mutluluk içinde sevdiklerinle yemek..O zaman daha bir bereketleniyor daha bir tatlanıyor her şey..Sizler de gelseniz de birlikte yesek :)

22 yorum:

  1. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:)Çok şükür problemi çözmüşsün.Bugün bir blogcu arkadaş daha aynı sorunu yaşamış,ben de senin yazının linkini verdim.Hepsi nefiss görünüyor,iyiki de getirmişsin,afiyetle yiyin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler sen de arkadaşlarımdan birisin :) Hepimiz birlikte mutlu olalım :) Bu sorunla karşılaşan çok arkadaş var şimdilik hallettim gibi bakalım artık..

      Sil
  2. Hepsi harika özellikle de mantıya bayılırım,canım mantıdan yerken bir tabakta benim yerime ye olurmu ?öpüyoruz çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz canım,senin yerine de yerim :) Biz de öpüyoruz :)

      Sil
  3. Çilek reçelini tek geçerim.
    Afiyetle yiyin

    YanıtlaSil
  4. Allahımmm, ne güzel bir bahçe :)) Harbiden çok beğendim, bizim ev beton bloklara bakıyor da :((
    kışın en çok bu kısmını seviyorum, tarhana,turşu, kuru biberler..biri eksik olsa kış geçmeyecek sanki..Afiyetle en muhabbetli sofralarda yiyin canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Esra'cım :) Benim de buralarda sevdiğim tek şey doğa ve bahçe..hele yazın yemyeşil,cadde,araba sorunu yok çocuklar rahatça dışarda oynayabiliyor :)

      Sil
  5. Canım benim rica ederim. İşine yaradıysa ki fotograflarını görmeye başladık:) ne mutlu sana,bana,bize:))
    Mantı gercekten dehşet görünüyor ama cok uzağız! E size afiyet olsun ne diyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Basit mi o kadar , senin yazınla kaç kişi bilgilendi canım :) Ben de bayılırım mantıya çok teşekkür ederiz :)

      Sil
  6. bu yazıyı saklamak lazım demek sıra bıze de gelecek..bu hafta bır kac kısıde duydum aynı sorunu cunku....kıslaklarda harıkaaa gorunuyo afıyet ve saglıkla yıyın ınsallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim de başıma gelince baktım ki bazı arkadaşlarda da sorun var,zor..umarım sizin böyle bir sıkıntınız olmaz , çok teşekkürler :)

      Sil
  7. Canım çok güzel kışlıklar allah güle güle yemeyi nasip etsin,sorunun hallolmasına da sevindim,öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım,gerçekten sorun yani,umarım sen yaşamazsın ..ben de öpüyorum :)

      Sil
  8. Harika görünüyorlar canım, Allah ağız tadıyla, huzurla yemeyi nasip etsin;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım çok teşekkürler :) Gelseniz de birlikte yesek :)

      Sil

  9. afiyet bal şeker olsun canım,çok güzel gözüküyor herbiri son cümleni ne güzel yazmışsın sevdiklerle daha bir bereketleniyor herşey yemiş kadar olduk eline koluna sağlık..buarada sorunu ben çözemedim hala maalesef başka bir gmail adresi aldığımda bloğumun kumanda paneline giremiyorum yeni blog oluşturmamı istiyor neyapacağımı şaşırdım sinirim bozuldu ya :(

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler Münevver'cim :) Canım aynı sorunu ben de yaşıyorum..şimdi benim iki hesabım oldu birisi picasa web albümlerine fotoğraf yüklediğim gmail hesabım, diğeri bloğumu kullandığım eski hotmail hesabım..Gmail hesabımla google'da oturum açtığımda diğer hesabım otomatik olarak kapanıyor..Ben de fotoğrafları yüklüyorum önce, sonra bloğumu açtığımda yeni hesabım çıkıyor ve aynen senin dediğin gibi yeni blog yazıyor..Böyle olunca hemen oturumu kapatıp, google hesabına eski blog adresimi yazıp giriyorum bloğum geri geliyor..Valla zaten hiç aram yoktur böyle şeylerle ama uğraiıyorum umarım anlatabilmişimdir canım..

    YanıtlaSil
  11. bnm konservelerim bozulmuş yaa
    resmen ağlamaklı oldum görünce :(
    dolabı kokutmuşlar sonra dip kısımları beyaz beyaz olmuş ilkkez yapmıyorum az çok biliyorum ama neden olduki bu şimdi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvahlar olsun o zaman, neden ki ? Bunlardan bir tanesini bile ben yapmadım yani hiç fikrim yok,buzdolabında muhafaza ederken bozulması da ilginç..Canınız sağolsun ne diyelim.

      Sil