9 Kasım 2012 Cuma

OKULSUZ ÜÇ GÜN

Güzel gözlüm hastayken , zaten okul için de tamam mı devam mı kararı almamışken,bugün okula gitmediği üçüncü gün oldu.Dün doktorumuza yeniden götürdüğümüzde bir enfeksiyon yaşarken ikinci bir viral enfeksiyon başlamış vücutta dedi.İlaçlarımızı değiştirdi,ateşini kontrol altına aldık,iştahı daha iyi,keyfi yerine geldi..
Okulunu,öğretmenini ve arkadaşlarını çok seven, okul saati geldi mi diye öğlen 12'ye kadar babaannesine defalarca soran kızıma üç gündür neden okula gitmediği konusunda pembe yalanlar söyledim , öğretmeninin hasta olduğunu okula gelmediğini ve diğer arkadaşlarının da okula gitmediğini anlattım.


Bugün okulunda 10 Kasım Atatürk'ü anmak üzere tören yapılacaktı,kızım şiirini ezberledi ama okuyamadı buna ayrıca üzüldüm..

Bir haftayı da böyle bitirdik..Herkese mutlu hafta sonları :)

12 yorum:

  1. Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir okuluna döner güzel tatlı rüya

    YanıtlaSil
  2. İkinci enfeksiyonuna üzüldüm canım, keyfi, iştahı daha iyiymiş ya bu süper, inşallah daha da iyi olur. Kıyamam şiirini okuyamamış:( Aman neyse sebebi böyle atlatılabilecek enfeksiyonlar olsun, başka birşey olmasın. Size de mutlu haftasonları;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bir hastalığı atlatmadan diğeri başlıyor,çok can sıkıcı günler ve uykusuz geceler yaşıyoruz ne diyelim Allah başka dert vermesin..Sağol canım..

      Sil
  3. Şu hayatta neler var,insan çocuk yetiştirirken anlıyor.Herşeyi baştan yaşıyorsun onlarla,Allah herşeyin hayırlısını versin,üzülme canım daha nicee nice şiirler okur tatlı Rüyan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle Tuba ya..Amin canım atlatırız inşallah ..

      Sil
  4. ne güzel okula gideceği saati soruyor.bizimki okula gideceği saat yaklaştıkça başlıyor ağlamaya:((offffffffff ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım sizde durumlar kötü..İnan Rüya birazcık okula gitmek istemese kesin göndermiycem bu kadar hastalıktan sonra..ama o kadar istekli orada o kadar mutlu ki.

      Sil
  5. çok geçmiş olsun. Duruda mikrop aldığından tam 5 gü ateşi antibiyotiklerle bile indirilemedi en son iğne yedik. şimdi olanca zayıf düşen kızım toparlanmaya çalışıyor. Sizede çok çok geçmiş olsun. Şiir için üzülme sağlığı gelsinde daha nice şiirler okur İnşallah.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım size de çok geçmiş olsun, daha kış gelmeden hep hastalık hep hastalık..Allah beterinden korusun diyelim..

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun.Kararınızı merakla bekliyorum :)Bende aynı duyguları yaşadım da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nurdan'cım..Evet okudum siz de bayramda hastaymışsınız sanırım..Çok geçmiş olsun size de .bilmiyorum ki hastalık üzerine hastalık yaşıyoruz daha kış gelmeden...Bana kalsa farklı şartlarda olsak zaten 3 yaşında göndermeyi düşünmüyordum..Rüya da o kadar istekli o kadar seviyor ki..Off bilmiyorum..

      Sil