19 Kasım 2012 Pazartesi

AHHH KAVAKLAR...

Özledim evet,insan bu kadar çok sevdiği bir varlığın acı veren yokluğuna nasıl alışır ? Hep yanımda değildi önceden ona da evet ama o istediği zaman gelirdi,ben gel derdim gelirdi..Kavuşurduk yine bir kaç gün de olsa aradaki görüşülmeyen zamanı yok ederdik,hiç ayrılmamışçasına..
Eee artık evlendi o,kendine ait ayrı bir hayatı var,daha ağır sorumlulukları var..

       
          Bu yazı ara ara görüşsek de onsuz geçirdim,şimdi uzun bir kış var önümde yine onsuz geçireceğim..Telefonlarla,mesajlarla yetineceğim..


Benden 5 yaş küçük mü,yok aslında hiç öyle değil benden 5 yaş büyük gibi çoğu zaman..Benim dertlerimle uğraşırken, ağladığımda benimle ağlarken,şikayet ettiğim her şeyi kendince güzelleştirirken , sırlarımı paylaşırken, kendince beni mutlu etmeye çalışırken hep büyük benden ...



Yazmıştım ya zaten ona hissettiklerimi , okudum da sonra ne çok eksik geldi..


Dün Eskişehir bile güzel gelmedi gözüme,sensiz yaptığım alışveriş...tek başıma yediğim çikolatanın bile tadı yoktu ki..
Nedir bu hüznün sebebi,niye özlemim depreşti.? Yarın annemin yanına gidiyor olup benim gidememem mi ?


Bir de son zamanlarda dinlediğim Kavaklar var,Sezen Aksu var..Gözlerimi dolduran, burnumu sızlatan ,içimi acıtan ,kapıldım bir duygu seline gidiyorum..



İşte ben bu haftaya böyle başlıyorum...

28 yorum:

  1. hep bir kız kardeşim olsun isterdim,ne kadar güzel anlatmışsın.Çok güzel çıkmışsınız resimlerde .Güzel geline mutluluklar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz :) Kız kardeş kardeşten de öte bir şey..Gerçekten çok şanslıyım..

      Sil
  2. ah canımm insan kardeşlerinden uzak yaşamaya zor da olsa alışıyor ama hep arıyor yürek hep özlüyor,çok hissettim bu yazıda da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben zaten hiiiiç ayrılıklara,hasretliklere alışamam,kardeşim de gitti taaa Alanya'ya :(( Ne diyeyim herkes yerinde mutlu olsun..

      Sil
  3. nedenir harika yazmışsın canım ya.. çok güzel bir gelin olmuş çok da güzel zaten..mutluluğu daim olsun ablası hasretlik gelir geçer,yüzünüz hep gülsün yeter ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Münevver'cim çok teşekkür ederiz :) Allah böyle ayrılıklar versin diyerek kendimizi teselli ediyoruz..

      Sil
  4. Canım kardeşinin o gelin halindeki doğallığına,gelinlik seçimine,saçına ve buketine hayran kaldım.Doğal gelinlere bayılıyorum.Senin de saçın ve elbisen muhteşem.Rengi ne o elbisenin ten gibi sanki:)Allah herkese böyle bir kardeş nasip etsin diyeceğim ama olmuyor işte.İnşallah çocuklarımızın böyle dost bir kardeşi olur.Sevgiler ve Allah kavuştursun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Tuba sorma, nerdeyse makyaj yok suratında ,ben de daha çok makyaj var :) Kuaförde kimse inanamadı bu haline, saçı,makyajı,gelinliği hepsi öyle,hep doğaldır zaten seçimleri de öyle oldu :) Kendi adıma da teşekkür ediyorum valla tam bir rengi yok ama kavun içi gibi...Amin canım inşallah :)

      Sil
  5. Hep bir kız kardeşim yada bir ablam olsaydı demişimdir. Uzakta da olsa varlığı yetiyordur eminim. Benim, telefonun diğer ucunda dertleşeceğim, konuşacağım, gülüşeceğim bir kız kardeşim bile yok :( Allah ayırmasın sizi, uzakta olup mutlu olduğunu bilmek bile yeter bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Emine'cim gerçekten bir abla ya da bir kız kardeş insanın hayatını değiştiriyor diyebilirim..Uzak da olsa her gün yarım saat konuşuyoruz belki :))) Amin canım teşekkürler..

      Sil
  6. Allah sizi hiç ayırmasın inşallah ne güzel yansımış sevginiz fotoğraflara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Begüm'cüm :) Amin canım..

      Sil
  7. Kızkardeşlik kardeşlikten öte birşey, kızkardeş sahipleri de çok şanslı bence :) ben de ablama olan hislerimi anlatmıştım bir yazımda ( http://esen-can.blogspot.com/2011/12/elife.html) çok duygulanmıştım yazarken, seni çok iyi anlıyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle,sen de şanslılardanmışsın canım :) Öyle mi okumalıyım o yazıyı hemen :) Allah mutluluğunuzu daim etsini ,ayırmasın..bizden de sevgiler :)

      Sil
  8. merhaba ben geldim siizi izlemeye aldım...
    evlenen arkadaşınıza mutluluklar diliyorum...


    sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz..Evlenen kişi arkadaşımdan da öte kardeşim :) Teşekkürler..

      Sil
  9. Kız kardeşlerimi o kadar özledim ki 3 kız kardeşiz biz bende bu yaz evlenip memleketimi ve kardeşlerimi bırakıp geldim:( yazı beni çok duygulandırdı ve şarkı benim de favorim çok severim..

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy ne güzel 3 kız kardeş :)) Allah'ım çok özeniyorum valla :) Keşke bir kardeşim daha olsaydı o da kız olsaydı..Ben de çok seviyorum..

      Sil
  10. ÇABUK KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAH YORUMUNUZU OKUDUM TEŞEKKÜRLER:)
    MİNİK BEBEĞİNZİN VE SİZİN , ÇEVRENİZİN:) BİZE İĞTİYACI OLURSA BİZ BURDAYIZ:)

    YanıtlaSil
  11. Canım Allah başka türlü ayrılık vermesin, kardeş candır, kandır, hiçbir dostluğa arkadaşlığa benzemez, çok özeldir.ne mutlu sizi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten öyle canım valla hiç yeri doldurulamıyor yanından bile geçilmiyor..

      Sil
  12. Canım ablamm bitanem ağlayarak yazıyorum satırlarımı...özlem taaa içimde hasret taaa içimde :( özlemler birikiyor biriktikçe üzüntüler başlıyor:( beraber geçirdiğimiz güzel en güzel günlerimiz ... annemin dediği "akşamların kıymetini bilelim en güzel saatlerimiz derken" ne kadr doğru söylemiş.

    Eskişehir burnumda tütüyor..2 gün üstüste gittiğimiz çarşı,yediğimiz fondüler,dondurmalar,alışveriş herşey seninle güzeldi.Burda hiç birşeyin tadı yok... özledim çok birde şimdi miniğim kızım var onun özlemide kocaman içimde..inş görüşeceğizzz seni çok seviyorummmm ablaa öpüyoruz annemle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ağlama..Oluyor işte bazen böyle zamanlarım..Hayat zor gerçekten,hep ayrı olmak daha zor..Bu hasretlik biter belki bir gün..O hayallerle yaşıyorum..Ben de sizi öpüyorum canlarım..

      Sil
  13. önemli olan kalplerde olmak, üzülmeyin birbirinizi göremeseniz de duygu bağı bazen tüm uzaklıkları aradan kaldırıverir, yeterki isteyin :) benim gelin fotomu beğendiğinizi söylemiştiniz ya, bende gelininizi çok ama çok beğendim. ne kadar sade ve duru, canım allah mutlu mesut etsin inşallah :) sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz,elimizden geldiğince fırsatlar yaratarak görüşmeye çalışıyoruz..Profil fotoğrafınız gerçekten çok güzel :) Saçınızın modeli,el buketiniz,sizin güzelliğiniz hepsi harika olmuş :) sevgiler..

      Sil