2 Temmuz 2012 Pazartesi

Süs püs :))

35. ayımıza 2 gün kala Rüya'mın artan süs merakını yazmadan geçemiycem..Toka,yüzük,kolye,bileklik,bilezik...Her hafta Perşembeleri semt pazarımızdan mutlaka kolye,bilezik,yüzük seti alıp geliyoruz..Boş geçen haftamız yok..Bir de son günlerde anne kulağıma küpe takacam,kulağımı çok mu acıtacaklar diye sormaya başladı..Babaannesi diyor zaten hep annen izin versin ben kulağını deldiririm diye...Yok yaaa kıyamam kuzuma..Büyüsün kendi ne zaman isterse deldirsin kulaklarını,istediği küpeleri taksın..Ne acelesi var??
Hafta içi akşamları en az 3, hafta sonları en az 5 kıyafet değiştiriyor evde :))) Giysi dolabının önünde dakikalar harcıyor :)) Mutlaka gelinlik giyiyor her akşam..Şimdi halası da tatilde,evde olduğu için her gün el ve ayak tırnaklarına değişik renk ojeler sürülüp öyle geliyor eve ?????
Girdiğimiz mağazalarda ben ona pantolon,şort bakarken o hep etek,elbiselere bakıyor :)) Dün illa oje istedi mesela...Aldım bir tane ona diye ama aslında kendime :)) Hoş onu da unuttu mağazanın birinde kaldı gitti...



Bu resimlerden de belli olduğu gibi hangi tokayı bulduysa takmış kafasına :)) Boynunda saç bandı,benim kolyem karışık :)))..


Bunlar da ojeli parmakları :)) yenilesi..öpülesi...Ben de böyleydim ben de :))) Parlak bir kırmızı elbisem vardı..Küçük geldi bana zamanla..Başka giymem diye tutturdum.Arayıp tarayıp aynısının büyüğünü aldılar.....Annemin topuklu ayakkabıları oyuncaklarım gibiydi benim de :)) Şık elbiselerimle dolaşırdım evimizde :)) Annemle kuaföre gittiğimizde saçıma sim attırmadan dönmezdim...
Yaşanılanlar beni anımsatıyor bana :)) Bir de kızım büyüyor diyorum..Kızım büyüyor...

8 yorum:

  1. kokoşluk çok yakışmış kuzuya ama :)
    kız dediğin kokoş olur zaten annesi. Bırak yapsın istediğini..

    YanıtlaSil
  2. hahaahaa bu kızlar çok fena. Duruşta çanta takıntılı ama benim çantalarıma salça oluyor. Bide ben vermişim gibi hanıma baba bu çanta benim olduya çok seviyorum bu çantayı diyor.
    küpe mevzuda tam tamına sizinle aynı fikirdeyim. Hatta kardeşim dalga geçiyor oğlun olsa sünnette ettirmezsin büyüsün isterse olur dersin diye:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çanta ,topuklu ayakkabı işleri ayrı bir konu zaten hem hoşuma gidiyor hem de acaba hepsi mi böyle diyorum :))) Valla oğlum olsa ben de ne yapardım bilmem :))

      Sil
  3. :)))) yaa ben de bir tane kız çocuğu istiyorum....

    ama annesi delinsin rüya'nın kulakları,istediği gibi,renk renk taksın küpelerini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım inşallah,Allah gönlüne göre versin..Kıyamıyorum ki..Acıycak çünkü, sonra da bazılarında iltihaplanıyor yara oluyormuş ne kadar steril ortamda olsa da korkuyorum..

      Sil
  4. parmaklara bak yaa yerim onlarııı..Benimde inşallah bir kız çocuğum olur,süslerim püslerim :)
    Allah bağışlasın adı gibi rüya gibi bir kızınız var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Umarım dilediğiniz zaman aranıza bir minik boy katılır..:))

      Sil