22 Temmuz 2012 Pazar

33 mü :)))

En büyük doğum günü hediyesini kardeşim verdi bu sene,dün sabah 8 'de sürpriz yaparak yanıma gelmekle :) Annemi bekliyorduk zaten,sabah aldık ,Rüya anneannesini uyandırdı,teyzem nerde diye sordu..Anlattık o artık Bora abinin yanında yeni evinde diye..Derken bir telefon kapıdan,Süreyya Hanım kardeşiniz geldi diyor ..Ben de cevap veriyorum hangi kardeşim diye :)) Sanki 5 tane varmış gibi..O zaman telefona verin diyorum..İnanamadım yani..:)) Koştum pencereye evet Ece'm geliyor bana,evime :)) Bir ağlamadır tuttu beni,annemi..Kucaklaştık,sarıldık..Eskisi gibi..Yine annem,Ece,ben...
İkinci büyük hediyem Cuma günü açıklanan Mali Müşavirlik staja başlama sınavı sonuçları..Eşimin ilk girdiği sınavda başarı sağlaması ve artık bir Mali Müşavir adayı olması beni çook mutlu etti.
Uzun yıllardır ailemle kutlamıyordum doğum günümü..Bu sene annem,kardeşim yanımda..Eş,dost,akrabalar telefonunun ucunda..seviyorum 22 Temmuz'u :)))32 bitti...33 'ü bekliyorum sabırsızlıkla .. Sevdim ben otuzlu yaşları  güzel :))Farklı dileklerim ,isteklerim var artık.Tuttum dileklerimi :)) Büyük cesaret istedim..en çok ona ihtiyacım var çünkü..
Şükrettim bol bol sahip olduklarıma :)) Herkesin yeri ayrı evet ama hayatımdaki üç tatlı bayan ayrı  :)) Varlıklarına binlerce kez şükrettiğim,yanlarında huzur bulduğum,karanlıklarıma ışık tutan üç kıymetlim...Annem,Ece'm ve Rüya'm :)))



                          Dileklerim çok ya bu sene.. Mesela şöyle bir dilek tutsam ... Dursa zaman ...   Bugün hiç bitmese..:)))

20 yorum:

  1. hep böyle güzel sürprizlerle geçsin hergünün nice mutlu huzurlu yıllara canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin :) Çok teşekkür ederim Münevver'cim..sevgiler :)

      Sil
  2. mutlu yıllar canım.. tüm isteklerin hayırlısıyla kabul olsun inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin :) Çok teşekkürler canım :) sevgiler..

      Sil
  3. Doğum günün kutlu olsun,dileklerin hep gerçek olsun:)Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Doğum günün kutlu olsun. Nice böyle güzel süprizlere.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper bir sürprizdi gerçekten :) Çok teşekkür ederim canım :))

      Sil
  5. ne güzel bir süpriz yapmış kardeşin mutluluğunu tahmin edebiliyorum.iyi ki doğdun canım yeni yaşın hep böyle mutlu gitsin inşallah

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallah ..sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. kızınla mutlu,sağlıklı,huzurlu,uzun bir ömür dilerim :)
    sevgiler
    bebekvesaire.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Nice güzel yaşlar diliyorum sevdiklerinle birlikte, sağlıkla...

    YanıtlaSil
  9. ne guzel suprız yapmıslrrr sana...33 ne kı anlamıyoruz degılmı onceden 30lar ne kadar uzak gelırdı....huzur dolu yıllar dılıyorum

    YanıtlaSil
  10. Evet 20'li yaşlar nasıl geçti anlamadım..Şimdi 30lar geldi..Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. ah ablacım ahh ben bu yazdıklarını okuyunca kötü oluyorum :( ztn gurbet ellerdeyimm bide bunları okudukça ... :( ama ben inanıyorum birgün hep beraber olacaz :) istediğimiz dilediğimiz gibi :) süprizlerim dvm edebilir öyle pat diyede gelebilirim :) çok iyi oldu benm içinde sizin içinde :) şimdi sırada minik kuşumun doğum günü var ama ona gelemiycem :( bayramda kutluycazz arttık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))Yok yok kötü olma..Kıyamam..Ben de bir gün hep birlikte olacağımız günlerin hayaliyle yaşıyorum..Olur elbet..Sen çat kapı gel hep :)) gözlerim yollarda beklerim ben seni :))

      Sil