28 Haziran 2012 Perşembe

Uyku Kardeşim :))



Bu cd bana hediye gelmişti.Çok severim Fikret Kızılok şarkılarını , görünce nasıl sevinmiştim.İlk zamanlarda sıkça dinledim arabada..Daha sonra ara verdik biraz,Rüya özellikle zaman zaman ve uyku kardeşim şarkılarına eşlik ederdi o zaman..Dün yine iş çıkışı babaannesinden aldım,şişme parkımıza gittik,market alışverişimizi yaptık eve dönüyoruz,"anne uyku kardeşimi açar mısın " dedi :)) Aradım,buldum cd ' yi..Özellikle bu şarkıyı isteyince şarkıyı da buldum..Sonra da arabada yüksek sesle KIZIMLA,CANIMLA,CAN YOLDAŞIMLA beraber eşlik ettik şarkıya..Çoğunu da ezberlemiş Rüya'mmmm. :)) Bu şarkılar beni bu kadar mutlu eder miydi ??? Hayat bu kadar güzel miydi ??? Bu kadar renk var mıydı hayatımda??? Ya da hayat onunla mı bu kadar renklendi :))))  (Tabi ki EVET :))

4 yorum:

  1. Bende çok severim Fikret Kızılok'u. Bu şarkıyı da çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severim :) Rüya da seviyor hatta :)

      Sil
  2. benm akıllı mı akıllı kızım :) ezberler bir çırpıda da okur eminim ben annesine çekmiş :) teyzesi gibi saatlerce ezber yapmaz en sonda kitabın başında uyuyaklaz benm kızım :)ne güzel demişsin abla hayat onunla güzel tabi senden bir parça kızın :) beraber gülüyorsun beraber çıldırıyorsunuz :)) :P özledim sizleri hemde çok ne kadr belli etmesemde özlüyorum :( geçende bora elbet bigün kavuşacağız bu böyle yarım kalmıycak şarkısını açtı tuttu beni bi ağlama kapat şunun dedim :) zaman geçecek alışacam alışacaz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Hatırlıyorum o günleri kitap açık uyuyakalırdın hep :)) Annesinin kafası hesap kitap işlerine çalışmaz ki :)) Senin gibi Fizik okusun bir de yüksek lisans yapsın :)) Ben sana hangi ağlama anımı anlatayım ki..Alışamadım ben sanırım alışamıycam..

      Sil