29 Haziran 2012 Cuma

Adapazarı'ndan...

Geçtiğimiz hafta görümcemin eltisinin oğlunun ( uzun oldu biraz ama :) )sünnet düğününe Adapazarı'na gittik..Çok güzeldi , özellikle sünnet düğünlerinde çocukların eğlenceleri  ayrıca düşünüldüğü için Rüya çok güzel bir akşam geçirdi :)



Çocuklar için patlamış mısır,Rüya'nın deyimiyle şekerci abla, bir sürü şeker ve çeşitli şekillerde çikolata sınırsızdı :)) Rüya gitti geldi yedi bir ara midesi bulanacak diye çok korktum..




Pamuk prenses,Spider Man eşliğinde yemeklerini yediler..Geçen sene aynı zamanlarda yine bir sünnet düğününde gördüğü palyoçadan çok korkan,tüm akşamı gözleri kapalı kucağımda geçiren hatta erkenden eve götüren kızımdan eser kalmadı çok şükür..Palyaço korkumuzu yendik..Birlikte bir sürü de oyunlar oynadılar üstelik..



Rüya'cım kuzeni Kerem'le birlikte düğünün tadını çıkarttı :)) Yalnız bu gecede çektirdiğimiz fotoğraflar henüz elimize ulaşmadı,kendi makinemizde de birlikte fotoğrafımız yok ..Gece de dönmedik sünnetin yapıldığı otelde kaldık..Tavsiye ederim..Biz çok memnun kaldık..burası :)


Otelden ayrılırken de tatlı kızım memnuniyetlerini yazılı olarak belirtti :)) Önce kağıda daha sonra ellerine en son da yüzüne :))

9 yorum:

  1. Ne tatlı bir kızın var Süreyya, kocaman maşallah diyorum her bakışımda:)) Palyaçodan korkan o kadar çok çocuk vardı ki ailemde, bu yaşlarda çok normal sanırım, ama korkusunu yenmiş ne güzel, ben nefret ederim palyaçodan, çok sevimsiz gelir, herhalde stephen king'in "O" kitabından ve bu kitaptan uyarlama olan filminden kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum:))) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Evet olabilir..Palyaço korkumuzu yendik biz..Her yerden bir palyaço çıkıyor günümüz zehir oluyordu..Özellikle götürdüm Rüya'yı yanlarına konuşturdum,hatta fotoğraflarını çektim Rüya'yla ..gösterdim anlattım kızıma korkulacak bir şey olmadığını..Umarım böyle devam eder..sevgiler..

      Sil
  2. benm akıllı kızıma bak palyaçoyla nasılda oynamış artık korkmuyor bu çok iyi :)) ne güzelde olmuş yinee kerem kankisiyle beraber durmamışlardır yerlerinde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüya çocuklarla oyun alanında diye biz yer içerken,bir baktım tam ters yönden ağlayarak geliyor..kaybolmuş :)))

      Sil
  3. aman allahım ozaman bende rahatlıkla saçımı kestirip açabilirim rürü benden de kormayacaakkk :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Dün akşam yatakta oynuyorduk sen git anne Nil ablam gelsin dedi...:(( Çok özledik çok...

      Sil
  4. artıkk bende saçımı kestirebiliriiimmm yaşasın rürü benden de korkmayacaak :)

    YanıtlaSil
  5. MaşAllah ne şeker bir prenses :)
    Kırmızı da pek yakışmış.
    Rabbim hayırlu uzun ömürler versin inşAllah..
    Muhabbetle.

    YanıtlaSil