22 Haziran 2012 Cuma

34,5 :))


Tatlı Rüya'm..34 aylık oldun da 35'e doğru gidiyoruz bile..Sana göre "genç kız " oldun artık..Geçen gün sana kapıyı açtığımda genç kız geldiiii diyerek girdin evimize :)) Neleri anlatayım ki,daha dün gibi sana hamile olduğumu öğrendim..O gün bugündür mutluluktan havalarda uçuruyorum zaten,ayaklarım yere değmiyor :)) Hayatımdaki tüm olumsuzlukların ardından senin varlığını düşünüyorum...Toz pembe oluyor hayat :))




Tuvalete yalnız giriyorsun,ikimiz giremezmişiz ayıp olurmuş :) Tabi ben yine de seni yalnız bırakmıyorum..Yemek yemen de bile gelişme var bu ay..Geçen gün taze fasülye yedin, artık kayısı yiyorsun,muz istiyorsun,ayran içiyorsun..Senin gibi sadece belli başlı yiyecekleri yiyen bir çocuk için süper süper :)))
Parklar vazgeçilmez eğlencelerimiz, akşamları iş çıkışı ben alıyorum seni çoğunlukla, kız kıza geziyoruz ya...işte sen benim "yol arkadaşımsın" diyorum..Gerçekten..gerçekten..Seninle gezmediğimiz,parka gitmediğimiz zamanlarda kötü hissediyorum kendimi..O yüzden 10 dakika bile olsa biniyorsun salıncaklara..
Değişik soruların var tabi,geçen akşam "anne ayla güneş kardeş mi " diye sordun..Açıklaması biraz güç oldu :))



Çok duygusalsın aşkım,yufka yüreklisin.,ince düşüncelisin..Geçen gün deden dut ağacının dallarını temizlerken,koparma onları dede onların da canı var demişsin..Çok şaşırmışlar :) Tabağında yemek kalsa  anne yemek üzüldü mü ben onu yemedim diye sorarsın hemen..


Yakında 36. ayı yazacam,sen 3 yaşını dolduracaksın..Bir kez daha anladım bir kadına verilen en büyük hediye "annelik"miş..Benim tatlı kelebeğim...prenses Rüya'm ...Hayatıma ilk girdiğin zamandan beri kalp atışlarını ilk duyduğum minicik görüntünü ilk gördüğüm günden beri adın gibi bana yaşattığın RÜYA zamanlar için minnettarım...Ve her zamanki gibi seni gönderene binlerce kez şükürler olsun...

8 yorum:

  1. son resme, bakışlara, gülüşe bayıldım.Ne tatlıdır ona sarılıp uyumak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma :)) bolca öpüşüp koklaşıp uyumak..tarifsiz..

      Sil
  2. Oyyy pamuk kalplim benim. Olmasınlar okadar yufka yürekli. Duru da malesef böyle. Birisine çarpsa çok acıdımı diyor öpüyor hemen.Sonrada ben çok üzüldüm anne diyor. Biz bukadar merhametli, vicdanlı yetiştirmeye çalışıyoruz ama büyüdüklerinde insanları öğrendiklerinde bize kızarlar mı acaba??
    Her daim şanslı olsun ve enaz onun kadar masum insanlarla karşılaşsın inşallah. Maşallah genç kızımıza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sağol iyi dileklerine..Ben de bu kadar ince düşünceli olsun istemiyorum..Çünkü ilerde çok üzülsün istemiyorum..Allah hepimizin çocuklarını iyi insanlarla karşılaştırsın :)

      Sil
  3. kocaman kız oldu tabi hemde genç kız oldu :)) yerim ben onu laflara bak maşallahı var kızımın :) benm bile aklımda daha dün gibi doğdu miniciktiii bu nasıl bişey dedik elimize alamaya kıyamadık öpmeye kıyamadık :) miniciğimm benim büyüsede minicik işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ne güzel 40 gün birlikteydik..Şimdi bebek gördüğüm zaman Rüya da böyle miydi diyorum kendime..Kucağıma alamıyorun,tutamıyorum :)) Unuttum o hallerini şimdiden..

      Sil