10 Mart 2012 Cumartesi

YAPRAK :))

İş çıkışı ben eve ,babası Rüya'yı almaya..her akşam ayrı bir heyecanla beklerim onu, sanki ilk kez görecekmişim gibi,sanki uzun bir aradan sonra görüşecekmişiz gibi.Son bir kaç haftadır eli boş gelmez kızım,bana yaprak getirir :)) Malum bu mevsimde bizim burada çiçek bulmak zor,mutlaka yaprak bulur getirir :))  Biri annesi,biri yavrusu..

Hemen koşar banyoya ellerimizi yıkamalıyız der ve sorar "ben neyi elledim anne" diye.Sayarım bende tek tek..Bak anne der mikroplar,bakteriler gidiyor :) Bu aralar en seydiği şey,bir ara bulup banyoya  gidip musluğu açıp bardaklarına,fincanlarına su doldurmak,bebeklerini,çoraplarını :))) yıkamak..Bolca yüzünü gözünü yıkamak :)) Yazın acısını çıkartacağız bu günlerin söz :))
Ah işte..Annesinin canı :)) sofra hazırlığıma yardım eder, yerim ben onun çatal kaşık tutan lokum ellerini :))) lakin yemek yemez :(  yoğurt yer,muz yer,azıcık kek yer portakal suyu içer (dün bunları yedirebildim )


İlerleyen saatlerde sanatsal çalışmalarımız başlar,eeee Rüya'cık haklı çalıştığımız yerin lojmanında oturma durumumuz olunca evle ilgili hiç bir değişiklik yapamıyoruz maalesef, bu işi de balküpüm yapıyor :))
Şu saat itibariyle ben işte,kızım babasıyla evde :)) Pazar ola hayrola :)))

4 yorum:

  1. ablacım sayfan gün geçtikçe harika oluyor :) eee buna tabiki yardımcı olan rüya hanım..o güzel pozları gülen resimleri renk katıyor değdiği herşeye :) bulaşık yıkamya başlamış yine resimlerde günün 1 2 saatini bulaşık yıkayarak geçiriyor kız ilerde çok becerikli bir ev hanımı olcak :)duvarlara gelince o duvarlar neler gördü nelr postitler en hafifi :))

    YanıtlaSil
  2. Pamuk kızım Duru ile aralarında 1 ay var. Demek ki aynı aylarda davranışlar benzerlik gösteriyor. Şu yaprak koparıp gösterme merakı bizde de pek meşhur bu aralar. Masayı hazırlarken yardım etmeler, kek-kurabiye yaparken baş aşçı olmalar, vs... Enerjileri hiç bitmiyor.

    Rüya hakikaten rüya gibi. Maşallah ona!

    Bizden size sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. maşallah, ne tatlı ne güzel bir Rüya bu böyle. İleride de epey becerikli olacak anlaşılan:)))

    YanıtlaSil
  4. sevgili Ece,teşekkür ediyorum pek vakit bulamıyorum aslında ama uğraşıyorum :)

    sevgili Defne, evet Duru'cum Rüya'mdan 1 ay büyük.Öyle mi demekki davranışlar aynı :)) Rüya da çok sever kek,kurabiye yapmayı, bugün karnıbaharın yapraklarıyla kendince yemek yaptı :))

    Enerjilerinin hiç bitmediği kesin :)) Teşekkür ederiz güzel sözlerinize, siz de sevgiyle kalın :)

    sevgili Esrates,teşekkür ederiz :)bana da öyle geliyor,sürekli yeni tarifleri uyguluyor kendince :) oyuncaklarıyla da olsa meyve salatası yapıyor,çilek reçeli yapıyor :)) sevgiyle kalın :))

    YanıtlaSil