24 Mart 2012 Cumartesi

" telgrafın tellerine kuşlar mı konaaarrr " :))

Konar konar,aldım 1 hafta senelik izin,mutlu mesut memleketimdeyim :) Kurban bayramından beri gelemedim ki :( burnumda tüttü de tüttü,önceden olsa biner otobüse gelirdim kaç defa.Rüya'mdan sonra bu imkansız oldu,hep arabayla gidip geldik tabii,ya da uçakla..Bulunduğumuz konum itibariyle havaalanına olan uzaklağımız büyük handikap,e arabayla uzun yol devamlı gidip gelemiyorsun..Çalışınca izin alamıyorsun..Şartlar böyle olunca benim memleket özlemim depreşti yine..sağolsun annem,babam,kardeşim atladılar arabaya,Rüya'yla beni almaya geldiler,zaten Rüya son iki gündür ben anneanneme gidecem,ben Ece teyzeme gidecem,ben Mersin'e gidecem diyip duruyordu,iyi oldu.Yemyeşil memleketim,sıcacık...Özlemişim hem de çok..Akrabalar,kuzenler,eş dost..Sabah yani açılan alış veriş merkezini gezdik,çok beğendim Bengü geliyormuş bugün ama Rüya'yı çok fazla kalabalığa sokmak istedim.Açık havada gezdik,parka gittik :)Mangal sefası yaptık az önce :) Aslında feci şekilde gribim,tadım yok.Koca kışta hasta olmayan ben,geçen hafta hasta oldum :(( şans işte..ben de durumlar böyle..
Gelelim Rüya'ya mutlu az kalır anlatamam,herkesin ilgisi,gelen hediyeler..şımarıklık tavan yaptı..hiperaktif bir Rüya oldu,az önce zar zor uyuttum..
Ne güzel her sokağını bildiğin şehirde olmak,anılarınla yaşamak..Sokağa çıktığında çoğu insana selam vermek,karşı kaldırımdakine el sallamak..Zaman hep geçsin istiyordum ya şimdi dursun zaman,en azından şu bir hafta :)))

4 yorum:

  1. NE GÜZEL UMARIM HER DAKİKASI DİLEDİĞİN GİBİ GEÇER CANIM.BEN BÜTÜN YAZIMI NEREDEYSE MERSİNDE GEÇİRİYORUM O DÖNEMDE AŞIRI SICAK AMA ŞUAN EMİNİM DAHA İYİDİR.BOL BOL HASRET GİDER SENDE SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Mersin'de mi ? Mersinli misin yoksa ben aslen Tarsus'luyum ama biz de yazımızı (yani ben evlenmeden önce) Mersin'de geçirirdik :)) sağol iyi dileklerin için canım :)

      Sil
  2. Çocukluğumda Kızkalesi'nde birkaç sene üstüste ikişer haftalık tatil yapmışlığımız var ailecek.

    Dursun bence de zaman ve sen dilediğince geçir ailenle bu haftayı. Bol keyifli günler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok güzeldir oralar :) teşekkür ederim iyi dileklerin için canım :)

      Sil