13 Eylül 2012 Perşembe

TUZ GÖLÜ


Tatilimizin hüzünlü dönüş yolculuğunda Tuz Gölü'ne de bir uğrayalım dedik.Günler uzun olunca vakit bulmuşken gezdik biraz.Bu sefer dönüşümüzde Nil ablamız da yanımızdaydı Allah'tan, ben ağlama nöbetleri geçirmedim.Onu Ankara'ya bıraktık biz yolumuza devam ettik.
Bakmayın Rüya'nın elindeki dondurma külahına,yemez pek..Hatta ilk defa bu yaz mecburen tanıştı, pek sevmedi.Külah mı cazip geliyor ya da adı mı cazip geliyor anlamadım.Dondurma istiyorum diyor,biz de bir top alıyoruz o kadar.Bazen hiç yemiyor,nadiren yarısını bitiriyor..Bence bir sakıncası yok :)) Nedendir bilmem bende hazır dondurmaları sevmem,dondurma yemek aklıma gelmez.Lakin pastane dondurmalarına bayılırım hele kadayıf üstü,baklava yanı...BAYILIRIM :))





      Tuz gölü eşsiz güzellikte, turistler çeşitli turlarla akın etmiş durumdaydı,ne güzel memleketimiz var :)




Umarım daha çok vaktimiz olduğunda da çok önceden gittiğim ama uzun zamandır çok merak ettiğim Kapadokya'ya Ürgüp-Göreme'ye de uğrayabiliriz.





Yoğun güneş  ve birde her yerin bembeyaz olması Rüya'nın canını sıktı,zavallım kafasını kaldıramadı,gözlerini açamadı.


Böylelikte güzel bir tatil son buldu..Çok sevdiğim ve bitmesini hiç istemediğim yaz mevsimi bitti..Bir yaz çocuğu ve Akdeniz'li olarak sıcağa bayılan,soğuktan hiç haz etmeyen ben bakalım önümüzdeki günlerde neler yaşıycam..Neyse güzel düşünelim güzel olsun..

6 yorum:

  1. Şapkalar ve hediyelikler çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Ben sana kışı sevdiririm canım bir kış çocuğu olarak:)Kapadokya çok güzel ama sakın yazın gitme,sonbahar veya ilkbahar iyi olur,çook sıcak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Tuba'cım :) Çünkü soğuğu da kapalı havaları da hiç sevmem ,ruhum daralır valla :))Kapadokya için bence de baharlar uygun :)

      Sil
  3. MERHABALAR
    BU GÜN YENİ BLOGLAR GEZİYORUM VE HER YENİ GİTTİĞİM YERDE MERAK ETTİĞİM ŞEYLERLE KARŞILAŞIYORUM
    TUZ GÖLÜNÜ HEP MERAK EDERİM HER SEFERİNDEDE EŞİM BİR DAHAKİ SEFERE DER VE HİÇ NASİP OLMADI
    RESİMLERİNİZLE GİTMİŞ KADAR OLDUM
    TEŞEKKÜR EDERİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Öyle mi,çok memnun oldum o zaman :)Gerçekten görülmeye değer,bizim de pek vaktimiz yoktu aslında çok kalamadık..sevgiler :)

      Sil