3 Eylül 2012 Pazartesi

RÜYA'NIN SU KORKUSU..


Ben de istemez miyim kolluklarını takmış kızımın havuzda,denizde fotoğraflarının olmasını.,kumdan kaleler yapmasını.Ama yok,çünkü Rüya sudan korktu,geçen senede böyle başlamıştı bir kaç gün yaklaşmamıştı sonradan alışmıştı..Bu sene beklediğimiz gibi olmadı ve deniz kenarına bile gitmek istemedi.Bir kere çocuklar havuzuna götürdük uğraştık ama su mu soğuk geldi ne oldu ağlaması hiç durmadı,bir kerede denize götürdük ağlasa da belki önce ağlar sonra alışır susar hatta çok sever diye umut ederek maalesef olmadı,ısrarcı olmadım,çünkü benim minik kelebeğim ellerini dahi yıkamamaya banyodan kaçmaya başladı..Bir tarafı güneyli,Akdenizli kızımın annesi onun yaşlarındayken su kuşu olan kızımın bu hali beni çok üzdü..Gerçekten üzüldüm..Havuza ,denize uzaktan baktı kuzucum.. Ben de bu halleriyle yetindim..







                                              Güpgüzel musmutlu haftalar herkese :)))

4 yorum:

  1. Kıyamam ona:(Zamanla geçer inşallah,kafana takma canım.Belki seneye şatafatlı bir simitle filan kandırırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım , ilerleyen zamanlarda kendi havuzunda oynadı suyla o kadar :)

      Sil
  2. Üzerine gitmemen iyi olmuş sonra ters tepip fobi yapma ihtimaline karşı. Bizde Duruşa yaz başı oynasın diye jakuziyi doldurduk aniden çalıştırınca korktu, deniz güzel değil, ben havuza gitmiycem diye söylenip durdu. İlk günler banyoya girmiyordu bile neyseki geçen hafta denize gittik ve sorunsuz atlattık. Darısı başınıza. Eminim Rüyada 1-2 sezona kadar denizin tiryakisi olcaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün çocuklar suyu sever oysaki,Rüya da sever suyla oynamayı bebeklerini yıkamayı ama ne oldu anlam veremedim.Üsteleseydim ciddi ciddi fobi oluşacaktı..Umarım seneye değişir :)

      Sil