21 Eylül 2012 Cuma

Cheesecake Partisi :)

                                                       Ev yapımı mı ,yok değil, ah ah keşke olsa :)
                                                  Çok özlüyorum önceden yaptığım yemekleri,pastaları,börekleri...





Terapi gibi derler ya öyle benim için mutfak, severim mutfakta zaman geçirmeyi, çeşit çeşit yemekler,salatalar,kremalı pastalar,kekler.. yapmayı..Hatta hamur yoğurmayı mayalı börekler yapmayı bile özledim . Normalde sıkıntıya gelemem uğraşmam da :) Bu cheesecakeler yaptığımız market alışverişinin ganimetlerinden :) Eşim aldı aslında, kendisi "evlenmeden önce şekerli hiçbir şey yemezdim ,beni tatlılara sen alıştırdın " diyen şahıstır :) Sağ olsun bunlardan alalım mı ne dersin diye sordu, aaa dedim alınmaz mı,çok iyi olur..Ancak eve gelip tadına bakınca pek beğenmedi kocacım.."Benim damak tadıma uymadı " dedi..Öyle mi dedim çocuklar gibi sevinerek , oleeeyyy o zaman, hepsi bana kaldı :)))

9 yorum:

  1. Ha ha haa seninde canına minnet. Afiyet olsun sana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Afiyetle yedim..

      Sil
  2. Afiyet olsun:)Cheese cake yapmak çok zor,1 kere denedim,birşeye de benzemedi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Valla ben hiç denemedim, ama bunlar da çok lezzetliydi :)

      Sil
  3. Ah ah keşke mutfağı sevdiğimi söyleyebilsem bende :( belki de tüm günüm mutfakta geçtiğinden olsa gerek,ev kalabalık olunca malesef çıkmak mümkün olmuyo.Chees keki geçen oğlumun doğum günü için ilk kez denemiştim hiçte fena olmamıştı severek yedik.Şimdi resimleri görünce tekrar canım çekti valla bayılıyorum bende, yapmaya değil tabii ki yemeye...bize de bekleriz :))Afiyet osun
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi ne güzel ellerinize sağlık :) Kalabalık aile gibisi var mı, biraz zordur ama çok eğlencelidir :))Teşekkürler sevgiler..

      Sil
  4. bu markanın cheesecake'lerini seviyorum ben fazlasıyla :) zaten hayatta beceremem kendim yapmayı :D bugün öğlen de canım çekmişti bunlardan, markete gidip almakla almamak arasında kaldım ama bu postu görmem bi işaret olabilir mi acaba? hahah :D

    bana da beklerim seni:
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla tatlı olsun çamurdan olsun felsefesiyle ben çok beğeniyorum :)) Ben de hiç kendim denemedim :) Alıp yediyseniz afiyet olsun :) Geliyorum :)

      Sil
  5. aman Allahımm bunlar da ne???nerden çıktı??? :) Ah ablacım alma bak verdiğin kiloları seni 50 kilo olarak aramızda görmek istiyoruz :)

    YanıtlaSil