14 Eylül 2012 Cuma

BOZÜYÜK'TEN..

Bir Cumartesi fabrika nöbetim daha çoktan başlamış bulunmakta :) Hafta içi zaten ayrı olduğum kızımdan özellikle hafta sonunda da ayrı olmak içimi acıtıyor.Çünkü benim minik papatyam her gün parmaklarıyla sayıyor," anne bugün gidecez, bugün de gidecez ne zaman tatil " diye,aklı erdiğinden beri neredeyse her gün anne yarın tatil mi diye sorar :(( Tatilse çok mutlu olur,tatil değilse anlatırım tatile yani Ctesi-Pazar'a kaç gün kaldığını.Ben bugün altıya kadar buralardayım.Çıkarçıkmaz  Bursa yolculuğu var,Rüya'mın kuzeninin yani görümcemin oğlunun doğum gününe gidecez,yarın evimize dönüş,Ptesi işbaşı..

               
                  Fotoğraflarımız yazın son günlerinden kalma..Günübirlik Bozüyük gezmemizden..


          Fotoğraf çektirmeyi sevmeyen kızım hiiiç oralı değil zaten,kızım bak dersen inadına bakmaz :))


Okulumuzda bir hafta alışma dönemini arkamızda bıraktık,dün işten izin alıp ben kaldım yanında,sorunumuz yok şimdilik,mutlu, güle oynaya gidiyor kreşe :) Sınıfımızda bayan egemenliği hakim sadece 3 tane oğlan var :)) Ağlayanlar,uyum sağlamayanlar da var,ne zor halleri gerçekten,çok şükür biz şimdilik sorunsuz atlattık gibi,umarım hep böyle devam eder.


Dün akşam kapıyı Rüya'ya açıp hoş geldin kızım dediğimde,boynuma sıkıca sarılıp "canım benim canım" dedi :)) Rüya sevgisini hep gösteren bir çocuktur evet ama ben mest oldum,ayaklarım yerden kesildi..Dün onu okuldan alıp babaannesine bıraktığımda çok ağladı yine anne işe gitme,beni bırakma diye..Ben mecburen gittim tabi işe, canım benim gerçekten özlemiş..Rüya'mla bir tanecik yol arkadaşım,can yoldaşımla aramızdaki kutsal aşkı kıskanan babamız biraz kıskançlıktan çatladı :)) Her zamanki gibi :))



Önceden her şeyden aşırı titizlikle ( kabul ediyorum ) koruduğum kuzucum şimdilerde elinde kova kürek toprakla,kumla haşır neşir,dün akşam bahçemizdeki yavru köpekle neredeyse birlikte eve gelecekti :)) Benim gibi titiz birinin aşırı rahat,her şeye "rahat ol bir şey olmaz" diyen eşi olunca sonuç böyle oldu..Ben de minik şeker büyüdükçe eski huylarımı bir kenara bırakmaya özen gösteriyorum,ben de çocuktum çamurdan pastalar yapar,gül yapraklarıyla süslerdim :)) Nasıl mutluysa öyle yaşasın küçük prensesim ..


Benim gibi bugün de işte olan ,çalışan arkadaşlara kolaylıklar ve sabır diliyorum,bugün de geçer :)) Hepimize,herkese mutlu hafta sonları :)


10 yorum:

  1. Günaydın Süreyya'cım
    Kızım henüz 17 aylık olduğu halde bazı sabahlar evden çıkarken ardımdan ağlıyor :( İnan bir adım atmak istemiyorum ama herşey onun için. Onlar için. Biz çalışan anneler için zor bir durum. Ben her cumartesi çalışıyorum malesef.Allah hepimize kolaylık versin :) Kreş günlerinizin güzel gecmesine çok seviniyorum ben. İnşallah bizde böyle oluruz. İyi çalışmalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın canım,çok sevindirdiniz beni yalnız olmamak çok güzel :) Her Ctesi çalışmak ,Allah kolaylık versin ..Kreşte çok mutlu Rüya,umarım sizin de öyle olur canım :) Sana da iyi çalışmalar :)

      Sil
  2. Ben her c.tesi 13 e kadar burdayım tüm nöbetlerinde seve seve eşlik ederim sana:))
    Tabi ya bırak oynasın biz böyle koruya koruya mızmız çocuklar yetiştiriyoruz. Çocukluğum toprak üstünde ağaç tepelerinde geçti, duru eli çime değdiğinde yıka diye ağlıyor:))
    Kreş adaptasyonunuzun kolay olmasına sevindim darısı başımıza.. İyi hafta sonları......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi çok sevindim.ben de işimin bu Ctesi çalışmama kısmını çok seviyorum..Allah kolaylık versin canım :) Ben de bıraktım zaten Rüya'yı toprak,çimen,çakıl çok mutlu :) Umarım siz de kolay uyum sağlarsınız,öpüyorum :)

      Sil
  3. Bayılıyorum sizin bu fotoğraflarınıza.Kreşi sevmiş olması çok güzel,işteyken aklın onda kalmaz en azından.Bizde de ben rahatım,eşim daha titiz:)Ama dediğin gibi biz de o şekilde büyüdük ve iyiki de öyle büyüdük.Toprağın da,yeşilliğin de kokusu içimize sindi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Tuba'cım :) Evet artık Rüya da gönlünce bahçede oynuyor ve çok mutlu oluyor,bence de böyle olsun :) Öpüyorum seni ve tatlı prensi :)

      Sil
  4. hayırlı olsun okulunuz :)
    cumartesi çalışmak çocuk olunca işkence gibi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz canım,evet Ctesi gerçek bir işkence..

      Sil
  5. zor gerçekten çocukları bırakıp işe gelmek, büyük kızım 5 oldu ben hala her gün işi bırakıp eve gidesim var... Hangi okula başladı bu arada Rüya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben de bir gün yapacam zaten :) Rüya Cumhuriyet anaokuluna başladı,buradaki tek kreşe diyelim..Bu da sıkıntılarımızdan biri mesela,ama yine de şimdilik her şey yolunda yarım gün gidecek kuzucuk :)

      Sil