4 Nisan 2012 Çarşamba

Tarsus Rüya'da :)))




Sıkıntılı geçirdiğimiz bir haftadan kareler, hiç fotoğraf bile yok :(   olanlarla yetinecem başka çarem yok :)






Çok ilgi gördük tabii,gurbette olmanın avantajlarından biri,istediğimiz yemekler,pastalar,börekler biz gitmeden hazırdı :) Şenliklerin çok olduğu sofralar kuruldu :) Halamlar,babaannem,yengem,teyzem,kuzenler..kalabalık ve birbirine çok bağlı kocaman bir aileyiz biz, o yüzden hepsini ayrı ayrı özlüyorum,hasret giderdim biraz,moral depoladım :) herkesin memleket özlemi başka,gezdim bol bol,Rüya'mı da aldım yanıma,eş dost,akraba,park,alışveriş ..her yere birlikte gittik :) dışarda keyfimiz pek yerindeydi  :)
Rüya'ya gelen hediyeleri çok beğendik, hele Hasan dedemizin aldığı ateşi çıkan,öksüren ve bizim iğneyle,şurupla tedavi etmeye çalıştığımız bebeğe Rüya bayıldı :) Canım babam bizi hem gelip buradan alıp götürdü, hem de oradan buraya getirdi.Annem ve Ece de yanımızdaydı tabii :) Dün sabah biz işe geldikten sonra Rüya'ya bırakmışlar  babaannesine ,telefonda sesi kötüydü annemin, gözünüz arkada kalmasın demiş babaannemiz... Alışamadık biz ayrılıklara,hasretliğe,uzaklığa..Dolu dolu gözlerim resimlere bakarken,onları anarken ..Ne diyim ,en kötü ayrılığımız böyle olsun...

8 yorum:

  1. ohh el bebek gül bebek rüya hanım.. o bebeğin bizde de var.. çok ağladığı için dila sevmiyor..hiç almıyor kucağına.. inşallah rüya severek oynar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüya çok sevdi,oynuyoruz arada..sevgiler..

      Sil
  2. Umarım Rüya iyileşmiştir.Bu arada yemekler, sohbetler, gezme, ilgi Rüya'yı mest etmiş olmalı :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. evet evet, en kötü ayrılığınız böyle olsun... üzme kendini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alışmaya çalışıyorum işte, böyle teselli ediyorum kendimi :)

      Sil
  5. cnm ablacımm özledik şimdiden sizi her iki kelimemizden biri rüya ve sen :) rüyamın pepeesi Laurası hem tv mizde :) eve gelince bütün tv lerde Trt çocuk açıktı :)) özledik çok...neyseki burda bizimde telaşımız olunca kafamız dağılıyor :) şmdi gelecek için hem düğünü hem sizin gelmenizi bekliyoruz :)

    YanıtlaSil