30 Nisan 2012 Pazartesi

Rüya'nın yeni kitapları :)




Kızıma 23 Nisan Bayram hediyelerimdi bu kitaplar..Hepsinin en iyi tarafı türkçe-ing.olması,yani türkçe kelimelerin altında ingilizce karşılıkları da var, tabii ki de şu an için erken ama ilerki zamanlarda işimize çok yarayacak.Bu kitaplardaki kavramların çoğunu Rüya zaten biliyor.Ama bize uzun kısa-büyük küçük..gibi kavramlarda bilgi pekiştirmesi oldu.Her kavramı anlatırken rengini,boyutunu..herşeyini soruyorum Rüya da hem eğleniyor hem öğreniyor..ABC yayınlarının tüm kitaplarını çok eğitici buluyorum zaten, şu an en çok "sayılar ve sayı sayma kartları" ilgisini çekti miniğin.Aynı zamanda dokun hisset kartları bunlar.Mesela keklerin ortasında minik reçeller koyulmuş dokununca elin yapış yapış oluyor :) Kartın arka tarafında çocuğa sorulacak sorular listenmiş,aslında tabii ki Rüya artık bunları o kartlar olmadan da biliyor,ama resimleri yorumlama,rakamları tanıma ve sayı sayma becerilerimiz daha da arttı.
Kendime de hediyelerim oldu tabii :)) mesela yeni bir fotoğraf makinem oldu..birkaç parçacık üst baş :))  birkaç çift ayakkabılarım oldu :))
Onlar diğer posta kalsın :)  Herkese iyi haftalar..



6 yorum:

  1. ne güzel kitaplar bende almak istiyorum şu sıralar böyle kitapklardan güle güle okusun rüyacım.bu arda ben geçen postunada yorum yaptım ama yorumu göremedim acaba spam falan olarak mı düşüyor anlayamadım.umarım bu yorumum gelir sevgiler

    YanıtlaSil
  2. sağol Eda'cım tavsiye ederim Rüya'nın çok ilgisini çekti :) Spam'a da baktım canım ama yorum görünmüyor :( bizden de kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. merhaba benim kızımın ismide rüya.çok güzel bir duyguymuşşş evlat sahibi olmak.13 günlük benim kızıımm bend deona kitaplar alıcam nasıl bu kitaplardan memnunmusunuz.
    http://kelebekkizim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. çok memnun oldum :) Allah bağışlasın minik kızınızı,adı "Rüya" olan herkese daha bir ayrı sevgim var :) kitaplardan çok memnunum, ama kızınız daha çook minik ,Rüya ancak 4-5 aylıkken gösterdiğim resimlere bakar beni dinlerdi :)
    büyüdükçe ilgisi farklılaştı,arttı tabii :) umarım minik Rüya'da kitap sever,sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel kitaplar.Güle güle kullansın minik kuzucuk :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederiz..sevgiler :)

    YanıtlaSil