5 Nisan 2012 Perşembe

"iyi ki doğdun Rüyaaaa "



Çok sık kutluyoruz Rüya'mın doğumgününü,çok seviyor.Her gördüğümüz pastanın üzerine mum ekleniyor ve başlanıyor "iyi ki doğdun Rüya" denmeye :) Nerede olduğumuz hiç önemli değil.Hatta pastanın tabağa konulup konulmadığı da:) hiçbir şey bulamasak küçük kek,kurabiye üzerine tek mum koyup üflüyoruz :) çok mutlu oluyor aşkitom :)

Az kaldı pamuk kızımın doğumgününe, her sene olduğu gibi bu senede aldı beni bir telaş,aslında kafamda oluşturdum herşeyi :) konsept tamam..elbisesi,süslemeleri,hediyelikler,pasta...Her yeni yaşta yeni bir Rüya'yla tanışıyorum.Bazen deli gibi sevindiren,bazen ağzım açık şaşkın bırakan,bazen üzen,bazen düşüncesinden uykusuz bırakan,ona duyduğum karşılıksız sevgiden şaşkına döndüren...seviyorum her halini işte:) kendi hallerimi de..aşığım sana evlat :)))

9 yorum:

  1. ahh ahh hep aynı demek ki:))bizimkide böyle nice yaşları olsun hadi bakalım az kalmış madem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet :) Allah hepsine sağlılı uzun yıllar nasip etsin :)

      Sil
  2. Rüyanın ağzından: iyiki doğdunn riyaaa iyiki doğdun riyaaa...hepy bortde riyaaa hepy bortde riyaa :))

    YanıtlaSil
  3. Blogunu tıklayınca kocaman gözleriyle karşılaşıyorum ya , bayılıyorum ben de Rüya kıza :). Bu tatlı kuşlar hep aynı yahu, hergün kutlasak bana mısın demeyecekler. Bizde de Haziran sonuna kadar merasime devam :P. Türkiye'de ve büyük ihtimalle babasından uzak olacağız kutlarken. O yüzden ne kadar kutlarsak yeridir. Hadi bakalım size de kolay gelsin.

    Kocaman kucaklıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Defne'cim :) Sevindim Türkiye'de olacağınıza babanızla da sonra kutlarsınız,sizinki çifte kutlama olacak :) Kuzucuğa şimdiden sağlıklı yıllar diliyorum :)

      Sil
  4. çok seviyorlar mum üflemeyi eğil mi benimkiler de öyle.. ben de bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevmezler mi hem de nasıl :) tabii ki gelirim,sevgiler..

      Sil
  5. Ne kadar çocukca bir masumiyet değil mi, her pastayı sahiplenip, üzerine mumu koydun mu, o günü, doğum günün ilan etmek..

    Sevgiler,
    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil