10 Nisan 2012 Salı

Bursa Rüya'da :))




Haftasonu Rüya'mın kuzenlerinin yanına büyük görümcemlere Bursa'ya gittik,amanın Rüya yine coştu,kalabalık,ilgi,sevgi,bir de Ecem bir de Kerem..gezmeler,oyun parkları,gülücükleri tavan yaptı :) Yaramazlıklar hat safadaydı yine,o kadar da okuyup üfledi Yıldız babaanne nazar mı deydi bu kıza diye ama fayda etmedi..Ecem 10 yaşında ama iki bücürden de bücür :) Kerem Rüya'dan 40 gün küçük..ikiz gibiler..Rüya'nın ona karşı hep bir koruyucu tavrı,annelik şefkati var..Minik kuşum diye sever kızım,kuzenini :) Geleneksel "pasta üfleme şenliklerimiz" orada da devam etti :)
Bursa'nın özel bir yeri var benim için,ben bu şehirde aşık oldum,can yoldaşıma,canpareme ben bu şehirde kavuştum.RÜYA'MLA biz bu şehirde karşılaştık ilk defa,bu şehirde tanıştık kızımla :)) Uludağ tıp fakültesi 'nde gördüm ilk defa onu,ilk karşılaşma,ilk kucaklaşma,mis kokusu..anlatılır mı? Asla..Kendi doktorumuzdan memnun olmayınca,görümcem de hamile olup kendi doktorundan çok memnun kalınca,ben her ne kadar aradaki 2 saatten dolayı Bursa'yı istemesem de,en sonunda razı olup gittik doktorumuza..Yani Rüya'mın doğum yeridir Bursa :)) ilk karşılaştığımız yerdir..özeldir :)))

6 yorum:

  1. aaa canım benim rüyanın bursada doğduğunu bilmiyordum canyoldaşına da burda kavuşmuşsun ne güzel..burda diyorum çünkü bende bursalıyım:)bursadayım:)Bursa gerçekten çok güzeldir,özeldir de:)güzel kızın yine çok güzel çok da mutlu gözüküyor resimlerde öpüyoruz sizi sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ben senin Bursalı olduğunu biliyorum canım :) uzun zamandır izliyorum :)Bursa güzeldir,biz de çok sık olmasa da ara ara geliriz :) benim için çok özel bir şehir..biz de öpüyoruz canım..

      Sil
  2. Bursa senin için oldukca özel bir şehir yani :) rüya'nın o kadar çocuk içinde yaramazlaşmaması anormal olurdu zaten, ne güzel eminim çok eğlenmiştir. Rüya çok güzel bir kız maşallah annesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Filiz'cim,Rüya normalde de çok hareketlidir, böyle ortamlarda tam coşar :) çok eğlendi çok..

      Sil