2 Nisan 2012 Pazartesi

biz geldik :))

Savaştan dönmüş gibiyim,halbuki ne hayallerle gitmiştim memlekete,kızım yanımda hem ona hem de bana çok iyi gelecekti bu kaçamak.Ben hastaydım zaten,arkasından Rüya hastalandı,üstüne üstlük bir de kaşıntılarım baş gösterdi yine,kan tahlilleri,iğneler,uğraştık durduk..Genel anlamda tabii ki güzeldi,eş dost ,akraba,arkadaş..Rüya'nın keyfine diyecek yoktu,ona olan ilgiden, sevgiden, gelen hediyelerden  pek memnundu :)) Eve dönmeyecem diye ağladı arada sırada hatta :)) Ah..bir de biz anne kız iyi geçinebilseydik..Anlatamam ki,Rüya'm bambaşka bir çocuğa dönüştü,annem,kardeşim ben devamlı yapma Rüya dedik..Başkada herhangi bir  sohbetimiz olmadı :( Çok hırçın,huysuz ve müthiş hareketli bir Rüya vardı.Üçümüz de tanıyamadık.10 dak içinde hem 1 bardak suyu üzerine boşalttı,arkasından kahveyi halıya döktü,sonra yetmedi balkondan aşağıya ne bulursa attı..işte böyle gidiyor.Tamam Rüya zaten beni görünce değişir,naz yapardı,hep hareketli bir çocuk hiç durmaz,beni kimseyle konuşturmadı,eliyle ağzımı kapattı,konuşma anne konuşma dedi :( bizi görmeye gelen yakınlarımızın yanında otutturmadı,anne çişim geldi,anne alim kirlendi,anne burnum aktı..gibi bahanelerle 5 dakika oturamadım :(  işler böyle olunca gerçekten öfke nöbetleri geldi..Sesim yükseldi..Kızdım..Ben kızımla nasıl bir hafta geçirmeyi planlamışken neler oldu..Tabii gezerken dışarda mutlu anlarımız da oldu,valla baktım fotoğraf bile yok denecek kadar az :((  . Ah Rüya'm ah bir daha daha az üzülelim olur mu ?

9 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun.Belli ki bir şeye canı sıkılmış ve tek dayanağı olarak size nazını geçirmeye çalışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim , ben de neler olduğunu anlayamadım valla..neyse geçti :))

      Sil
  2. Geçmiş olsun.

    Bu yaşlarda olağan bir durum anladığım kadarıyla bu tavırlar. Çünkü Duru'da da inatlaşma, ısrarcılık, bağırarak ya da ağlayarak işini hallettirmeye çalışma vs başgösterdi bir süredir. Geçecek diye umuyorum ve mümkün olduğunca ılımlı davranmaya çalışıyorum. Ama sabır taşı çatlayınca benim de sesim yükseliyor tabii.

    Öpüyoruz ikinizi de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Defne'cim olanlara inanamazsın,Rüya'mı tanıyamadım, o kadar değişti ki,tabii sabır sabır ama bir yerde sabır da kalmıyor.Evimize döndük,etrafımızda aynı kişiler olmasına rağmen daha sakin oldu çok şükür.Tanıdığım kızıma kavuştum :) Biz de sizi öpüyoruz :)

      Sil
  3. çok geçmiş olsun canım.Çocuk işte her yerde kendini belli ediyor.ama bazı dönemleri böyle çıldırtıcı olabiliyor.neyseki yanında sevdiğin insanlar varmış bir parçada olsa moral depolamışsındır dinlenmişsindir dicem ama o pek mümkün olmamış.tanıdıığın kızına kavuşmana çok sevindim.bende şua aralar tanıdığım kızımla beraberim:))Allah bozmasın

    YanıtlaSil
  4. sağol canım :) nasıl bir haftaydı anlatamam,geçti gitti çok şükür, ama dinlendim tabii,sevdiklerimle hasret giderdim :) iyi geldi :)

    YanıtlaSil
  5. geçici oluyor bu sendromlar neyse ki. yoksa bütün anneler canavara dönüşürdü. benim kızım da gün geliyor melek gibiyken, gün geliyor içine şeytan kaçıyor sanki.
    geçecek annesi. göz açıp kapayıncaya kadar dicem ama yalan olacak :D
    her yaşları bir sendrom bu zıpırların :)

    YanıtlaSil
  6. :) yaşı itibariyle zaten sendromlardayız :) bir de dinlenmek istediğin,ufak bir tatil yapmak istediğin zamanlarda hal böyle olunca sabrı kalmıyor insanın işte :) ne diyelim Allah sağlıklarını versin de çekeriz :))

    YanıtlaSil
  7. çıldır rüyaaa çıldırrr :)))

    YanıtlaSil