11 Nisan 2012 Çarşamba

"Afacan "


2 dakika..Fazlası yoktur azı vardır :)) Sadece iki dakikalığına yalnız bıraktım bizim Rüya kızı..Allahtan tek rafı boşaltmış,diğerlerini kurtardım :) giydi çıkardı,küçükmüş,büyükmüş,kalınmış,inceymiş demeden..Böyle geçiyor artık bizim akşamlar,kendince dolabından alakalı alakasız,uyumlu uyumsuz kıyafetler seçip giyiniyor..İnat edip çıkarttırmıyor,geceleri öylece yatıyor..Sabahları gözlerini açar açmaz  kıyafetlerine bakıyor,değişmişse vay halime :))) Dün gece pembe bir pijama takımı giymiştim, ağladı da ağladı kendinin olacakmış o, Rüya'cım giyecekmiş :)) çıkarttım,kendisi giydi....:))) Bu aralar kılık kıyafet merakımız daha da arttı :) takılar,makyaj malzemeleri ,bir kısım çantaları ve ayakkabıları ortak kullanıyorduk zaten, kıyafetlerime de ortak oldu yani :))
Şikayet mi ediyorum dersiniz? Olur mu tam tersine çok mutluyum :))) memnunum her halinden, sevinç içindeyim büyümesini seyrederken :))  bir de oje sözüm var akşama kızıma,hem de en pembesinden :))

12 yorum:

  1. çok tatlısınız :))
    anne-kız olmanın güzelliği de ayrıdır...

    YanıtlaSil
  2. sağol Bahriye'cim,anne kız olunca böyle şeyler yaşanıyor işte :)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel yahu! ben de böyle çıkarıp, giyip, çıkarıp vakit geçirmek isterdim eminim çok keyif alırdım :)))

    YanıtlaSil
  4. :) Giyinip çıkartmak işi çok zevkli ban de katılıyorum :) bir de onları tek tek katlayıp dolaba koymak olmasa :))

    YanıtlaSil
  5. İKİ RESİMDE DE İLK GÖZÜME ÇARPAN RENK PEMBELER :)
    BEN KIZIMI KUCAĞIMA ALMADAN ÖNCE PEMBE SEVMEZDİM, YANİ İLLA PEMBESİNİ ALDIĞIM HİÇ BİRŞEY OLMADI
    AMA ARTIK PEMBE İLK RENGİM.. KIZ ANNESİ OLMANIN EN GÜZEL YANLARINDAN BİRİDE BU GALİBA.. TAKI-TOKA PAYLAŞMAK. ŞİKAYETÇİ OLMAMANI ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN OLMA ZATEN... :) KIZ ANNESİSİN SEN.. BEN.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) aynen ben de :) şimdi kızım sayesinde herşeyin pembesini arıyorum :) kız annesi olunca herşeyini paylaşıyorsun ya,çok güzel :) öpüyoruz sizi :)

      Sil
  6. süslü bunlar ya ohh sür annesi ana kız sürün hemde.ne keyifli birşey ana kız olmak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet çook güzel anne kız olmak,kızım benden süslü çıktı valla :)

      Sil
  7. :)) inanırım.Aynı cadıdan bir tanede bende var.Ne zaman sessiz kalsa arkasından bir zarar geliyor.Odasında ki bütün giysileri boşaltıyor.Beğendiklerini giymeye çalışıyor.Bütün tokaları kafasına takıyor.Annesini delirtiyor :))

    YanıtlaSil
  8. :)) her akşam aynı şey,dün akşamki daha da beterdi,işin içine çekmeceler de girince odanın ortası kıyafet yığınına döndü :((( topla Süreyya topla :))

    YanıtlaSil
  9. Ne tanıdık bir manzara bu! Artık kendi tercihleri var ya bayılıyorum ben bu duruma.

    YanıtlaSil
  10. :) di mi ama :)) be de bayılıyorum..

    YanıtlaSil