18 Ekim 2012 Perşembe

HELLO KITTY

Bu sevimli karakteri bilmeyen var mıdır ? Herkesin Hello Kitty'si benim Musti'm..Nerden çıktı bu Musti derseniz, benden değil babamdan :) Benim annem hiç çalışmadı o yüzden harika bir çocukluk geçirdim,hayatta en çok ihtiyacım olan kişi tüm sevgisiyle yanımdaydı hep..Ne oyunlar oynardık sabahtan akşama,akşamdan sabaha , ama nedendir bilinmez babamla kısıtlı zamanlarda oynadığımız oyunları daha net hatırlarım bazen.Bundan yirmi küsür sene önce babam bu karakterin adını Musti koymuştu,neden bilmem ilk konuştuğumuzda sormalıyım bunu :) Bana anlattığı hikayelere de Musti bir gün okula gitmiş, Musti bir gün parka gitmiş diye başlardı..Bir sürü değişik hikayeler kurgular bana anlatırdı..Ne kadar yorgun da olsa canı sıkılmış da olsa anlatırdı,oynardı benimle, kardeşim Ece doğunca da bizimle :)Yani bende çok özeldir bu şirin pisicik :)



O yüzden ben de Rüya'mın ilk okul malzemelerini bu karakterden seçtim, hepsi Musti olsun istedim..


                                                        Çantası,termosu,dosyası..





                    Zaten tokalarımız,aksesuarlarımız da çoğunlukla Hello Kity'li..Bunlar fotoğraflayabildiklerim..


Boşuna demiyorlar demek ki insanın bir problemi olduğunda çocukluğuna inmek lazım diye..Babamla aramızdaki bu Musti hikayesi benim hayatımda bir çok şeye yön verdiği gibi, kızımla ilgili şeylerde de etkili oluyor :) Seviyorum hem de çok seviyorum Musti'mi , her birine bakınca babamla geçirdiğimiz zamanlar geliyor aklıma ,mutlu çocukluğum geliyor.
Umarım bir gün kızımın da babasıyla ilgili anlatacak güzel anıları olur ve o da benim gibi yıllar sonra geriye döndüğünde çocukluğundan "mutlu " diye bahseder......

18 yorum:

  1. Ne güzel anılar bunlar , babanızın elinden ve yüreğinden öpüyorum . Mustili günler hayatınızda hep olsun inşallah !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloğuma :) Çok teşekkür ederiz inşallah :) Evet özellikle çocukluk anıları unutulmuyor..

      Sil
  2. Ayyy hepsi çok şirin,güle güle kullansın,güzel anılar briktirsin Rüya'cık:D

    YanıtlaSil
  3. Ay Süreyyaaa, böyle bir çizgi film vardı ve Türkçe versiyonunun adı Mustiydi, ben çok net hatırlıyorum, hatta bu şirin şeyler hello kitty olarak karşıma çıkana kadar ben musti diye bilirdim. Ben de senin gibi şanslı kesimdenim, annem de ev hanımıydı ve çookkk şükür çok güzel bir çocukluk geçirdim, babam da çok ilgili bir babaydı, üstelik vardiyalı çalışırdı biz küçükken, ama ona rağmen ilgi ve sevgisini eksik etmezdi. Ahhhhh o günleri hatırlattın ya bana ne mutlu oldum şimdi. Bu arada Rüya prensesin cicileri de kendi gibi çok güzellerler. İyi günlerde kullansın. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm tamam o zaman babam da o yüzden Musti diyor demek ki ben pek hatırlamıyorum çünkü..Evet canım bence bizim çocukluğumuz daha güzeldi,seni mutlu ettiğime sevindim sen mutlu ol ki bebişimiz de mutlu olsun :) Çok teşekkürler sevgiler..

      Sil
  4. Bayıldım hepsine ne kadar cici biciler. Güle güle kullanın sağlıkla.

    YanıtlaSil
  5. çok güzeeller :)

    güle güle kullansın..

    YanıtlaSil
  6. bizim zamanımızda Musti deniliyordu
    bende hala Musti derim :D
    bizde okul için hepsini Hello kitty aldık, Çok şükür Yağmur'da seviyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Evet Bahar'cım bizim Musti'mizdi keşke bir çok şey gibi bu da değişmeyip hep bizim Musti'miz kalsaydı..Özlüyorum bizim çocukluğumuzu,şimdi her şey farklı...Yağmur'un da sevmesi ne güzel, ben de Rüya'ya sevdiriyorum şimdiden :)

      Sil
  7. Merhaba hepsi çok şeker benim kızımda hello kitty e bayılıyor sizi eklemek istiyorum bloguma dilersenizde beni ekleye bilirsiniz blogunuzu takip ediyorum bir süredir Rüya çok şeker maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Tabii ki beni blog listenize ekleyebilirsiniz , bizi takip etmenize ayrıca sevindim :) Ben de sizi takibe alıyorum :) sevgiler..

      Sil
  8. Ben de çok severim Musti'yi, bana kimse Musti'li hikaye anlatmamıştı, çizgifilmini de hatırlamıyorum ama nedense ben de Musti diyordum:) Rüya'cığım güle güle kullansın şirin eşyalarını:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oleyyy o zaman çünkü bu yazımla bir "Musti" kardeşliği kurdum ayrıca sizlerle :)) Çok teşekkür ederiz canım :)

      Sil
  9. ooooh what cute things:) I have a six years old niece and she looooves hallo kitty so much! I think she has the same school bag:)

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil
  10. minicikk kızım bayramda kapıdan içeri bir girdi sırtında çantası elinde termusu :))))

    YanıtlaSil